Wie ben ik?

Ik ben Lida Berkhout  (MEL) en heb jarenlange ervaring als leidinggevende, manager en coach.
Een directeur die bij de basis begonnen is, zich voortdurend ontwikkeld heeft, op zoek naar nieuwe uitdagingen. Om goed op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen heb ik diverse opleidingen gevolgd, waaronder de Master Educational Leadership (MEL). Op het gebied van Interim-management heb ik de opleiding Interim Management Onderwijs gevolgd.

Daarnaast heeft mijn interesse zich ook meer verplaatst naar het welzijn van mensen.
Door persoonlijke ervaring kwam ik in aanraking met het coachen van mensen met een burn-out, mensen die hun passie in hun werk kwijt waren, mensen die tegen beperkingen aanliepen.
Dit heeft gemaakt dat ik me naast het werk als interim-directeur in het basisonderwijs, me ook  ben gaan richten op het coachen van mensen.

Ervaren leerkrachten die denken hun passie kwijt te zijn, help ik om deze weer terug te vinden. Ik zet mensen door middel van coaching weer in hun “actiemodus”. Ik begeleid medewerkers in het omgaan met de toenemende werkdruk, nieuwe ontwikkelingen en implementatie van ingezette ontwikkelingen. Ook het coachen van startende leerkrachten is iets wat mij uitermate boeit. Ik begeleid ze in hun proces van startbekaam naar vakbekwaam.

Ik ben een RDO geregistreerd schoolleider en daarnaast gecertificeerd Effortlesscoach en Mind Eye Power Pradictioner.